Praktische informatie
Hoofd, hart, buik in balans
Gericht op groei
Doen wat werkt
Kennismaking
De klik tussen ons is belangrijk om het traject te laten slagen. In een persoonlijk gesprek in mijn praktijkruimte brengen we in kaart waar je tegenaan loopt en wat je veranderwens is. Ben je onder de 18 jaar, dan neem je (één van je) ouder (s) mee. We beslissen samen welke werkwijze het beste bij jou past. Jij bent uniek. Het aantal sessies hangt af van wat jij nodig hebt, jouw motivatie en waar jij het beste mee geholpen bent.
Als ik tijdens de kennismaking inschat dat je bij mij niet op de juiste plek bent, dan zal ik dit aangeven en toelichten.
Samenwerking Wij zijn Kas - Jeugdhulpverlening
Vanaf 2023 heeft Huis van Verdieping, eerder onder de naam Opvoeden in Verbinding, een samenwerking met Wij zijn Kas. Hierdoor is vergoeding vanuit de Jeugdhulpverlening, Gemeente Tilburg, mogelijk voor individuele therapie voor jongeren tot 18 jaar en/of systeemtherapie voor het gezin. Een verwijzing van de huisarts of Toegang Tilburg is noodzakelijk. Zie voor meer informatie en aanmelding; www.wijzijnkas.nl
Werkgever
Het vitaliteitstraject wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Heb je een werkgever? Steeds meer werkgevers stellen budget beschikbaar voor begeleiding ter preventie - of als herstel van stressklachten of andere persoonlijke vraagstukken. Bespreek hiervoor de opties met jouw werkgever.
Locatie
Mijn praktijkruimte is gelegen op de Ringbaan-Oost 8 in Tilburg (ingang zijkant pand). Kamernummer 15.B (tweede verdieping). Lift is aanwezig.
Parkeren is mogelijk aan de Ringbaan-Oost. Tevens is er een grote (gratis) parkeerplaats achter het pand, bereikbaar via Lovensekanaaldijk 63.
Daarnaast wandel ik graag in de natuur. Samen bepalen we welke locatie het best passend is voor het traject.

Late annulering of vergeten afspraak
Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor onze afspraak. Als je niet of niet op tijd annuleert dan zitten daar helaas kosten aan verbonden.
Wanneer kan ik je niet helpen?
- Gecompliceerde klachten: Als je (meerdere) psychische en lichamelijke klachten of problemen hebt, die ernstig zijn, sterk met elkaar samenhangen en/of ingewikkeld zijn. Overleg met je huisarts wat passend voor jou is.
- Als er een risico aanwezig is dat je een gevaar zou kunnen zijn voor jezelf of voor je omgeving. Het is belangrijk dat je deze problemen bespreekt met je huisarts zodat deze je kan verwijzen naar een passende vorm van hulp.
- Gezinnen met meervoudige en complexe problemen: Wanneer er sprake is van onveiligheid in de vorm van verwaarlozing, mishandeling en/of misbruik. Geen motivatie of bereidheid tot zelfinzicht en gedragsverandering.
- Complexe echtscheiding: een scheiding waarbij ouders door aanhoudende ernstige conflicten het belang en welzijn van de jeugdigen uit het oog verliezen, evenals het wederzijdse belang. Bij ernstige conflicten kan gedacht worden aan aanhoudende heftige ruzies tussen beide ouders, al dan niet gepaard gaande met juridische procedures. Aan meer verkapte ruzies of wederzijds dwarsbomen en denigreren, of er kan sprake zijn van eenzijdig conflictrijk gedrag, zoals tegenwerking vanuit één ouder. Overleg met een medewerker van de Toegang Tilburg wat passend is.